Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik, pénteken megjelenő játékból fogy majd a legtöbb?

|

Február 15. nagy nap lesz, négy játék is versenybe száll a pénzünkért.

Hirdetés

Négy kiadó is úgy érezte, játékának mindenképp február közepén kell megjelennie. A Dead or Alive 6 is ekkor jött volna, de azt márciusra tolták, a Days Gone pedig egy héttel később, azt meg épp a zsúfoltság miatt rakták át áprilisra. Azért így sem ideális a helyzet.

Hirdetés

A játékosoknak pénteken dönteni kell, hogy melyiket szeretnék a Crackdown 3, a Far Cry New Dawn, a Jump Force és a Metro Exodus közül. Kommentben megírhatjátok, ti melyiket várjátok, viszont most azt kérjük, mindent összevetve tippeljétek meg, mely játék teljesíthet legjobban a kasszáknál. Vajon a Far Cry, mely a tavaly a hibái ellenére is nagy példányszámban eladott ötödik rész közvetlen folytatása? A Metro Exodus, ami gyönyörű, és a több játékkal is bizonyított 4A Gamesnél készül? Esetleg a Crackdown 3, melyen hosszú évek óta dolgoznak, és a megjelenés napjától kezdve bekerül az Xbox Game Pass kínálatába? Netán a Jump Force, ami rétegjátéknak tűnhet, viszont szinte minden fontos anime és manga karaktereit felvonultatja? 

Leghamarabb február 18-án hétfőn, a brit játékeladási toplista alapján látunk majd rangsort. Addig izgulunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)