Hirdetés

Szédületesen sok fogyott a Marvel's Spider-Manből és a Miles Moralesből

|

Elég nagy lehet az átfedés a Pókember-rajongók és a PlayStation-tulajdonosok között.

Hirdetés

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy megütötte a főnyereményt a Sony, amikor az Insomniac Games csapatával szerződött egy PlayStation-exkluzív Marvel-játék fejlesztésére. A 2018-ban debütált Marvel's Spider-Man nem kisebb tettet hajtott végre, mint hogy megfosztotta trónjától a Batman: Arkham City-t. Ráadásul nemcsak a kritikusok imádták, hanem odáig voltak érte a játékosok is, így aztán hamar az eladási listák élén találta magát Peter Parker nyitott világú kalandja.

2019 augusztusáig 13, 2 millió példány fogyott belőle, így a PlayStation olyan nagyágyúit utasította maga mögé, mint God of War és az Uncharted 4: A Thief's End. Az azóta eltelt szűk három évben pedig újabb csúcsokat hódított meg idők legjobb Pókember-játéka. A PlayStation 5-re készült újrakevert kiadást, valamint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales spin-offot is beleszámítva 33 millió kópiánál járt 2022. május 15-én a franchise.

Hirdetés

A növekedésnek pedig még távolról sincs vége, hiszen egyrészt rövidesen Peter Parkert és ifjú védencét is üdvözölhetjük PC-n, másfelől pedig az Insomniac jövőre szállítja a már Venomot is felvonultató Marvel's Spider-Man 2-t. Mindezt pedig egy évvel később megkoronázza a Marvel's Wolverine-nel, amelyről már most tudni, hogy közös univerzumot fog alkotni a stúdió többi Marvel-játékával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)