Hirdetés

Szépen nyitott a dobozos Hades, az Animal Crossing még mindig verhetetlen

|

Minimális átrendeződés tapasztalható csak a legújabb brit játékeladási toplistán.

Hirdetés

Befutott a brit dobozos játékeladások legfrissebb heti összesítője, melyből kiderült, hogy pici visszaesés után azért elég hamar visszaállt a világ rendje, azaz újra az Animal Crossing: New Horizons áll a toplista első helyén (egy hete még csak a bronzéremnek örülhetett). Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy helycserés támadás történt, mivel múlt héten még a Marvel's Spider-Man: Miles Morales vezetett, és az Animal Crossing: New Horizons állt a harmadik helyen, most pedig megfordult az állás.

A Super Mario 3D World + Bowser's Fury pakk változatlanul ezüstérmes, a Mario Kart 8: Deluxe is maradt a negyedik helyen, ahogy az utolsó két pozíció, a Super Mario 3D All-Stars 9. helyezése és a Minecraft Dungeons 10. helye sem változott, sőt a 6. Call of Duty: Black Ops Cold War is megőrizte helyezését.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V javított kicsit, 7. helyről jött fel az 5.-re, míg a Minecraft (Switch-verzió) rontott, az 5. helyről csúszott vissza a 8.-ra. Egyetlen új versenyzőt üdvözölhetünk a brit toplistán: az immár dobozosan is elérhető Hades a 7. helyen nyitott.

Íme a teljes lista:

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  3. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Grand Theft Auto V
  6. Call of Duty: Black Ops Cold War
  7. Hades
  8. Minecraft (Switch)
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. Minecraft Dungeons
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)