Hirdetés

Szépen nyitott a Returnal, de a New Pokémon Snap így is lenyomta

|

A két új megjelenés egyből a brit játékeladási toplista első és második helyén landolt.

Hirdetés

A pokémonoknak senki sem tud ellenállni, ezt bizonyítják a dobozos brit játékeladások is. A legújabb rangsorban ugyanis előkelő, második helyen nyitott a frissen megjelent új PlayStation-exkluzív cím, a pokolian nehéz Returnal, de a másik újonc, a Nintendo üdvöskéje még őt is megelőzte. Igen, a New Pokémon Snap lett az új bajnok.

Bevallom, jelenleg én is a pokémonok fotózgatásával vagyok elfoglalva, miután annyira kiégetett a Returnal, hogy majdnem átrepítettem a tévén a kontrollert. A játékban ugybár nincs semmiféle automatikus mentés, így mikor a negyedik boss után rögvest bemondta a PS5-öm az unalmast, és kikapcsolt, buktam magának a bossnak a teljesítését is, kezdhettem mindent újra.

Hirdetés

Ilyen alkalmakra remek idegnyugtató lehet az említett  New Pokémon Snap. Ne feledkezzünk el persze a top 10-es lista többi derék helyezettjéről sem, alább vethettek is rájuk egy pillantást.

Íme az aktuális brit játékeladási toplista:

  1. New Pokémon Snap 
  2. Returnal
  3. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Animal Crossing: New Horizons 
  6. FIFA 21 
  7. Minecraft 
  8. Grand Theft Auto V
  9. Ring Fit Adventure 
  10. Call of Duty: Black Ops Cold War 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)