Hirdetés

Szépen nyitott az Outriders, de akadt egy nagy visszatérő, akivel senki sem bírt el

|

Nagy változásokat láthatunk a legújabb brit játékeladási toplistán.

Hirdetés

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amelyen elég nagy átrendeződés tapasztalható a múltheti eredményekhez képest. A legnagyobb vesztes mindenképpen az a Super Mario 3D All-Stars, ami egy hete még az ezüstéremnek örülhetett, most viszont a nyolcadik helyig csúszott vissza.

Friss indulóként egyedül az Outriders található meg a listán, a People Can Fly játéka a hatodik helyen nyitott - ez már csak azért is szép teljesítmény, mert Xbox konzolokon a Game Pass előfizetők automatikusan megkapták a játékot, náluk tehát kicsi az esély a lemezes vásárlásra.

Hirdetés

Az élre ezúttal a FIFA 21 tört fel, ez pedig hatalmas ugrás, elvégre a múlt héten még csak a nyolcadik helyen állt, innen vett most gyors rajtot. Az ezüst ezúttal a legutóbbi bronzérmes Animal Crossing: New Horizonsnak jár, a dobogó harmadik fokára pedig a Super Mario 3D World + Bowser's Fury kapaszkodott fel. A Monster Hunter Rise egy hete még az első helyen állt, most a negyedik pozícióig csúszott vissza.

Íme a teljes heti toplista, ami a brit lemezes játékeladásokat összegzi:

  1. FIFA 21
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  4. Monster Hunter Rise
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Outriders
  7. Ring Fit Adventure
  8. Super Mario 3D All-Stars
  9. Assassin's Creed Valhalla
  10. Minecraft (Switch)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)