Hirdetés

Szűkszavú nyilatkozattal reagált a Halo játékok fejlesztőcsapata az aggasztó pletykákra

|

Két mondattal igyekeztek tisztázni a helyzetet, kevés sikerrel.

Hirdetés

A napokban a Microsoft több mint 10 ezer dolgozójától vált meg, és az Xbox Game Studios alá tartozó játékfejlesztő csapatainak létszáma is csökkent. Legnagyobb mértékben a 343 Industries lehet érintett, amely több mint tíz éve dolgozik a Halo sorozat játékain, azóta, hogy a Microsoft és a Bungie együttműködése véget ért. Pletykák szerint a dolgozók egyharmadát elbocsátották, a többiek pedig a Halo Infinite motorján, új tartalmain dolgoznak a továbbiakban, míg a teljes értékű Halo játékokat egy másik csapat faraghatja.

Ezekre az értesülésekre reagált a stúdiót vezető Pierre Hintze egy olyan, Twitteren közzétett képpel, amin majdhogynem több helyet foglal el a stúdió logója, mint a mondanivaló maga.

Hirdetés

A közlemény mindössze ennyiből áll:

A Halo és Master Chief maradnak.

A 343 Industries mind most, mind a jövőben dolgozik a Halo sorozat fejlesztésén, eposzi történeteket, többjátékos élményt, és minden olyat fejlesztenek, amitől a Halo kiváló."

Ezzel azt nem sikerült tisztázni, hogy a 343 Industries marad-e a fő Halo-fejlesztő stúdió, vagy csak külsősként segít majd valaki másnak. A Halo Infinite vegyes fogadtatása után nem lepődnénk meg, ha a Microsoft másnak adna esélyt a bizonyításra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)