Hirdetés

A Take-Two igazgatója szerint a Battleborn és az Evolve nem képviselik a 2K Games minőséget

|

A Take-Two és a 2K portfóilójában van egy két fekete bárány, amiről még mi sem szeretünk beszélni, nemhogy a főnökség a befektetők előtt.

Hirdetés

Mint minden nagy cég, a 2K Games is követett el hibákat, és hozott ki termékeket, melyek nem voltak annyira sikeresek. Az MKM partneri találkozón a Take-Two elnöke, Strauss Zelnik elmondta, hogy ez kicsit se von le a csapat értékéből.

Emberünk azzal kezdte mondókáját, hogy hosszasan dicsérte a 2K-t. Ettől függetlenül nem lehetett kerülgetni az elefántot a szobában.

"Amikor ilyen sok címet adsz ki, akkor lesznek olyanok, ami nem jönnek úgy, ahogy kellene, erre pedig remek példa a Battleborn esete. Az Evolve egy kicsit más. Azt egy külső csapat csinálta a 2K felügyeletével, teljesen más a szituáció. Tudtuk, hogy ez egy szokatlan cím, és mi fogadtunk erre a szokatlan címre. Nem volt meglepő, hogy a fogyasztóknak felemás érzéseik voltak a játékkal kapcsolatban."

Zelnick azért nem hagyta ennyiben a Battleborn esetét sem.

"A Battleborn egy csalódás volt. Kimondtuk ezt nyilvánosan, de nem gondolom, hogy ez számítana, miközben a 2K olyan címeket szállít, mint a Civilization és az XCOM 2, melyek mind hatalmas pontszámokat kaptak."

Korábban Zelnick arról beszélt, hogy a játékaik minősége mindennél fontosabb, és hogy nem szeretnék éves tömeggyártásra adni a játékaikat a nagyobb profitért. Korábban is láthattuk már, hogy a közönség meghálálja a törődést, és nem feltétlenül hálás az éves kiadásokért. Reméljük bejön a Take-Two módszere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)