Hirdetés

Vajon tényleg teljesen digitális lesz a játékipar 5-20 éven belül?

|

A GTA V és a Red Dead Redemption kiadásáért felelős Take-Two elnöke szerint igen.

Hirdetés

Az elmúlt évek során elég sokat változott a játékipar, megváltoztak a trendek, és a digitális játékok is egyre jobban előtérbe kerülnek a hagyományos, dobozos társaikkal szemben. Valaki szerint pedig hamarosan még nagyobb változás következhet be.

Hirdetés

Tegnap már olvashattunk egy nyilatkozatot a Take-Two elnökétől, nemrég pedig azt is megtudtuk, hogy Karl Satoff szerint a jövőben teljesen digitális lehet a játékipar. A kiadó feje úgy gondolja, hogy minimum 5, de maximum 20 éven belül bekövetkezik majd ez a változás, hisz már most is egyre többen használják az Xbox Live-ot és a PlayStation Networköt. Satoff azt is hozzátette, hogy a dobozos játékok még mindig a piac nagy részét képezik, de szerinte nem lehet szabályozni a dolgot, így előbb vagy utóbb megtörténik az átállás.

Ti a dobozos vagy a digitális játékokat preferáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)