Hirdetés

Félelmetes, hogy milyen jól fogy még a GTA V, de a Take-Two többi játékára sem lehet panasz

|

Nagyon jól nyitott a Red Dead Redemption 2 és a Borderlands 3 is, a GTA V pedig még mindig jelentős bevételt hoz a konyhára. A Take-Two mosolyogva számolgatja a pénzt a jakuzziban.

Hirdetés

Ha rendszeresen követitek a GSO-t, akkor a tudhatjátok, hogy minden héten beszámolunk a (jobb híján) brit eladási lista első tíz helyezettjéről, és az is szemet szúrhatott nektek, hogy nemigen volt olyan alkalom, amikor a GTA V nem szerepelt a toplistában. A Take-Two pénzügyi jelentéséből kitűnik, hogy a gengszter-szimulátor még mindig elképesztő számokat produkál, de egyéb helyekről is bőséggel csordogál a bevétel.

Hirdetés

A cégóriás két legfontosabb aktuális címe a Red Dead Redemption 2 és a Borderlands 3, melyek mindegyike az elvárásokon felül teljesített a pénztáraknál. A vadnyugati kaland megjelenése óta 26 millió példányban fogyott el megjelenése óta, és ebben még nincsenek benne a PC-s eladások, amil  jócskán feltornázhatják még a számokat. A Borderlands 3-nak 7 millió példánya talált gazdára, ennek 70%-a digitális eladásokból származik, ami a új rekordot jelent a cég szempontjából. 

Mindezek mellett nem elhanyagolható tényező a GTA V sem, ami még mindig elképesztő mennyiségben fogy, pedig először 2013-ban jelent meg. A jelenlegi adatok szerint 115 millió eladott példányszámnál jár, amiben benne vannak az előző generációs eladások is; az elmúlt évek eladásait tekintve átlagosan 5 millió darab fogy el a címből évente, ami egy 6 éves játék esetében példátlan sikernek számít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)