Hirdetés

Mostantól a Take-Two összes játékában lesz mikrotranzakció

|

A kiadónak bejött ez az üzleti modell, így továbbra is ragaszkodik majd hozzá.

Hirdetés

Pont tegnap számoltunk be arról, hogy mekkora sikereket ért el a Grand Theft Auto V, és nagyjából 4 évvel a megjelenése után még mindig frissül. Ebben nagy szerepe van a mikrotranzakcióknak is, amik továbbra is komoly bevételeket termelnek.

Hirdetés

A vállalat CEO-ja, Strauss Zelnick egy, a befektetőknek szánt beszámolóban beszélt arról, hogy terveik szerint ezentúl minden általuk kiadott játékban lesz valamilyen módja annak, hogy a vásárlók folyamatosan tudjanak pénzt költeni. Ez nem mindig egy játékbeli valuta formájában jelenik majd meg, de mindig lesz miért visszanézniük a játékosoknak.

A játékon belüli vásárlások sok pénzt hoznak a Take-Two konyhájára, valószínűleg ez az oka annak, hogy a kiadó maradni kíván ennél az üzleti modellnél.

Szerintetek ez a jó irány, vagy nem nagyon kéne erőltetni a mikroztranzakciókat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)