Hirdetés

A Take-Two elnöke úgy gondolja, hogy hamarosan megszűnhetnek a platformok közötti falak

|

Strauss Zelnick szerint a jövőben sokkal több játékban lesz cross-play, mint manapság.

Hirdetés

A cross-play funkciónak az a lényege, hogy a játékosok akkor is együtt tudnak játszani egymással, ha esetleg nem ugyanazt a platformot használják. Néhány cím esetében már most is működik ez a rendszer PC és konzolok között, de a Take-Two Interactive fejese úgy hiszi, később még elterjedtebb lesz ez a dolog.

Hirdetés

Strauss Zelnick, a kiadó vezérigazgatója a Goldman Sachs Communacopia konferencián beszélt arról, hogy szerinte a jövőben rengeteg játék esetében lesz elérhető a cross-play konzolok és PC között. Zelnick azt is hozzátette, hogy a Microsoftnak már gyakorlatilag sikerült elérnie ezt.

A Take-Two elnöke úgy fogalmazott, hogy a zárt rendszer falainak le kell omlaniuk, és a streaming fel fogja gyorsítani ezt a folyamatot. Zelnick szerint a vállalatoknak oda kell figyelniük a fogyasztók elvárásaira, különben azok egyszerűen átpártolnak egy másik céghez.

Ti egyetértetek a kiadó vezetőjével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)