Hirdetés

Magasan túlteljesítette az elvárásokat a Red Dead Redemption 2, szárnyal a Take-Two

|

A kiadó nem túl sok játékot dobott piacra idén, de ez az egy is elég volt ahhoz, hogy letarolják a piacot.

Hirdetés

Nyilvánosságra hozta harmadik negyedéves kimutatásait a Take-Two, amibőlé kiderült, hogy nemcsak a Red Dead Redemption 2, hanem az NBA 2K19 és a Civilization 6 Switches portja is nagyot ment.

Hirdetés

Természetesen a vadnyugati kaland durrant a legnagyobbat, a maga 23 millió eladott példányával. Ennek köszönheti a cég az 1,248 milliárd dolláros bevételt (ezt előzetesen 1,1 milliárd köré saccolták), amiből 350 millió dollárnyi profitot is zsebre tehettek.

A Red Dead Online is kifejezetten jól megy annak ellenére, hogy hivatalosan még csak egy bétáról van szó. Decemberben a GTA és a Red Dead Online együttes játékosbázisa új stúdión belüli rekord volt, és úgy tűnik, hogy a lovaglós móka túl is szárnyalhatja elődjét. Az alapjáték az első két hétben jobban fogyott, mint az első Red Dead Redemption 8 év alatt, és minden idők legdurvább nyitását produkálta a szórakoztatóiparban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)