Hirdetés

Tarolt a golfozó Mario a briteknél, még a FIFA-t is maga mögé utasította

|

A friss játékeladási adatok alapján csodálatos rajtot produkált a Nintendo újdonsága.

Hirdetés

Ismételten friss top 10-es listával jelentkezett a GfK, amelyről ezúttal azt olvashatjuk le, hogy a június 26-án véget ért hét során mely dobozos videojátékok voltak a legnépszerűbbek az Egyesült Királyságban. Történtek kisebb-nagyobb változások az előző ranglistához képest, és új aranyérmest is köszönthetünk, viszont az nem túl meglepő, hogy a FIFA és a Nintendo több játéka is labdába tudott rúgni az új rangsor kialakításakor.

Hirdetés

Az első helyezett ezúttal a frissen megjelent Mario Golf: Super Rush lett, ami talán nem kapott akkora felhajtást, mint a Nintendo nagyágyúi, de a jelek szerint sok brit játékos így is kíváncsi volt arra, hogyan lengeti a golfütőt az olasz vízvezeték-szerelő. Az ezüst érmet az egy pozíciót javító FIFA 21 kapta meg. A dobogó harmadik fokára pedig a szintén frissnek tekinthető Ratchet & Clank: Rift Apart került, ami két hétig tudta tartani első helyét, de végül a golfozó Mario felülkerekedett.

Érdemes még megemlíteni egy másik újoncot is, a Scarlet Nexust, aminek kezdeti teljesítménye mindössze csak a 8. helyhez volt elég. A 6. helyen pihenő Assassin's Creed Valhalla pedig legutóbb még az első tízben sem szerepelt, szóval ez is szép előrelépésnek tekinthető.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Íme a tíz legnépszerűbb cím:

1. Mario Golf: Super Rush
2. FIFA 21
3. Ratchet & Clank: Rift Apart
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Animal Crossing: New Horizons
6. Assassin's Creed Valhalla
7. Minecraft (Nintendo Switch)
8. Scarlet Nexus
9. Ring Fit Adventure
10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Ti szoktatok még dobozos kiadásokat vásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)