Hirdetés

Taroltak a szuperhősök a tengerentúlon szeptemberben

|

A Marvel's Avengers volt az előző hónap legjobban fogyó videojátéka az Egyesült Államokban.

Hirdetés

A piackutatásra szakosodott NPD Group nemrég ismertette velünk, hogyan teljesített a videojáték-ipar az előző hónapban az Egyesült Államokban, így kiderült például az, hogy a fogyasztók 10%-kal többet költöttek játékokra, hardverekre, kiegészítőkre és egyéb tartalmakra, mint tavaly szeptemberben. A növekedésnek hála az eladások elérték a 4,3 milliárd dollárt, és arra is fény derült, hogy miként szerepeltek az újabb játékok a vizsgált időszakban.

Hirdetés

Az előző hónapban a Marvel's Avengers volt a legjobb eladásokat produkáló játék az USA-ban, ami azt jelenti, hogy rengeteg ottani játékost még az sem tudott eltántorítani a vásárlástól, hogy picit döcögősen rajtolt el a Crystal Dynamics újdonsága. A második legjobban fogyó cím a Nintendo Switch-exkluzív Super Mario 3D All-Stars volt, a harmadik helyre pedig az amerikai foci rajongóit megcélzó Madden NFL 21 került.

Érdemes még megjegyezni, hogy a két felújított gördeszkás játékot tartalmazó Tony Hawk's Pro Skater 1+2 csak a negyedik helyhez tudta megkaparintani, a Mafia: Definitive Edition pedig fel sem került a listára. Az újraalkotott klasszikus fogyásáról sajnos nem közölt információkat az NPD, mivel a Take-Two Interactive nem osztotta meg a céggel a digitális eladásokra vonatkozó adatokat.

A játékos hardverek eladásai elérték a 277 millió dolláros értéket szeptemberben, ami az egy évvel korábbi eredményhez képest 15%-os növekedést jelent. Előző hónapban egyébként a Nintendo Switch volt a legjobban fogyó konzol az Egyesült Államokban, kiegészítők terén pedig az Xbox Elite Series 2 kontroller győzedelmeskedett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)