Hirdetés

Tartott egy pici szünetet, de ismét a csúcson az Animal Crossing: New Horizons

|

A briteknél továbbra is nagyon népszerűek a Nintendo játékai.

Hirdetés

Viszonylag kevés érdekesebb játékmegjelenést hozott az idei év első hónapja, persze ennek ellenére a régebbi címek dobozos változatai így is fogytak az Egyesült Királyságban, ahogy azt láthattuk is a korábbi toplistákon. Nemrég újabb beszámoló érkezett a GfK részéről, aminek hála ezúttal arra derült fény, hogy a január 30-án véget ért hét alatt mely dobozos videojátékok voltak a legnépszerűbbek a brit játékosoknál.

Visszatért például a lista élére az Animal Crossing: New Horizons, amit korábban a második helyre taszított vissza a Hitman 3. Az ezüst érmet a Mario Kart 8 Deluxe kaparintotta meg, aminek szintén sikerült javítania előző eredményén. A dobogó harmadik fokára pedig a tavaly debütált Call of Duty: Black Ops Cold War került.

Hirdetés

Érdemes még megjegyezni, hogy az előző lista vezetője, a Hitman 3 ezúttal csak a 11. helyet tudta megszerezni, tehát épphogycsak kimaradt a toplistából. Ez nem is meglepő eredmény, ugyanis az IO Interactive játékának eladásai 68%-os csökkenést mutattak a vizsgált időszak során, ami egyébként teljesen megszokott jelenség egy ilyen kaliberű cím esetében.

Íme a 10 legjobban fogyó játék:

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Call of Duty: Black Ops Cold War
  4. Grand Theft Auto V
  5. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  6. Minecraft (Nintendo Switch)
  7. Ring Fit Adventure
  8. Just Dance 2021
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. FIFA 21

Ti milyen dobozos játékot vásároltatok legutóbb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)