Hirdetés

Távozik a Blizzardtól Jeff Kaplan

|

A Blizzard Entertainment alelnöke és az Overwatch vezető dizájnere közel húsz év után hagyja ott a céget.

Hirdetés

Már azt gondoltuk, hogy a generáció- és szemléletváltás végbement a Blizzardnál, nem távozik több veterán, és innentől minden szép és jó lesz, Jeff Kaplan bejelentette, hogy új kalandok után néz, nem vezeti tovább az Overwatch csapatát. 2002-ben csatlakozott a kiadóhoz, miután a Blizzardnál dolgozó everquestes klántársai megmutatták neki a World of Warcraftot, és eleinte a Warcraft III: Reign of Chaos minőségbiztosításával volt elfoglalva.

Később questeket tervezett a WoW-hoz, majd Tom Chilton és J. Allen Brack társaságában rendezője lett, és 2009 februárjában átigazolt egy másik csapathoz, hogy egy új, be nem jelentett MMO-n dolgozzon: ez lett volna az elkaszált Titan, melynek néhány eleme végül az Overwatchban lett felhasználva.

Hirdetés

Azóta Kaplan felügyelte az Overwatch fejlesztését, ő volt az, aki karácsonykor egy kandalló előtt ülve biztosított minket arról, hogy az élet szép. A Blizzard ma bejelentette, hogy helyét Aaron Keller veszi át, aki ugyancsak ott volt az OW születésekor, és 18 éve tevékenykedik a Blizzardnál. Keller levelében elmondta, megtiszteltetés számára, hogy Kaplannal dolgozhatott, és biztosított mindenkit arról, hogy az Overwatch 2 fejlesztése rendben halad, idén leleplezések várhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)