Hirdetés

Évi hat játékot akar kiadni a Dying Light csapata

|

Rákapcsol a Techland, és már nem csak fejlesztőként, kiadóként is aktívabb szerepet vállal.

Hirdetés

Magasra jutott a Techland, rengetegett fejlődött a Dying Light megjelenése óta. Nem csak a játékfejlesztésről tanult sokat, hanem a kommunikációról is, és most a csapat úgy érzi, itt az idő, hogy másoknak is segítsen. 

A lengyel stúdió sajtóközleményben jelentette be, hogy évente két nagy, multiplatform játékot tervez kiadni, valamint négy digitális címet. Hamarosan bejelenti, melyik az első ezek közül, de folyamatosan keresik az újabb lehetőségeket. "Fejlesztőként az évek során rengeteg ismert kiadóval dolgoztunk együtt, ezért elsőkézből tudjuk, mitől lesznek az együttműködések hatékonyak és mindkét fél számára kielégítőek." - írta Pawel Marchewka CEO.

"A Dying Light és a Dying Light: The Following kijelölt csapatunk által vezetett, sikeres promóciós kampánya után úgy érezzük, most jött el az ideje, hogy minden eddig tanult dolgot felhasználva segítsük a többi fejlesztőt."

A csapat jelenleg két játékon dolgozik, melyek egyike vagy a Hellraid, vagy a Dying Light 2, a másik pedig valami vadonatúj. Az E3-on biztosan hallunk róluk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)