Hirdetés

Teljesen elhagyhatja az Origin nevet az EA

|

Miután az Origin Accesst átkeresztelte EA Play-re, a kiadó további lépéseket tesz, hogy megváljon az Origintől.

Hirdetés

Az Electronic Arts néhány hónappal ezelőtt teljesen elkezdte átvariálni játékai digitális értékesítését. 2011-ben indult el a kiadó saját platformja, az Origin, és PC-re sokáig csak ezen keresztül lehetett megvásárolni az EA termékeit, azonban nemrégiben újra megjelentek Steamen is, és a korábban Origin Access, most EA Play néven ismert előfizetéses szolgáltatás is megtalálható a Valve boltjának kínálatában.

Hirdetés

A következő lépés a Venture Beat és a Gameindustry.biz forrásai szerint az lesz, hogy az asztali kliens nevet vált, az Origin megnevezés teljesen eltűnik, és szimplán EA Desktop app néven kell majd keresnünk a programot. Az egészet átdolgozzák, hogy gyorsabban vásárolhassunk, indíthassunk játékokat, illetve hangsúlyosabbak legyenek a közösségi funkciók.

Az EA továbbá szeretné a cross-playt és a mentések, elért eredmények platformok közti átvitelét is jobban támogatni, ennek részeként lehet majd hamarosan platformtól függetlenül együtt játszani az Apex Legendset is.

Az EA Play kínálata egyébként automatikusan elérhető lesz az Xbox Game Pass PC és az Ultimate előfizetői számára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)