Hirdetés

Megvan a Telltale Games új vezérigazgatója

|

Elég meglepő helyről érkezett a céghez az előző vezérigazgató, Dan Connors utánpótlása.

Hirdetés

Még néhány hónappal ezelőtt került a vezérigazgatói székbe Dan Connors, a Telltale Games egyik korábbi vezetője, miután az őt megelőző Kevin Brunner úgy döntött, hogy lemond a pozíciójáról. Most Connors is átadja a stafétát, azonban az örököse ezúttal nem a cég alkalmazottai közül került kiválasztásra.

Hirdetés

A Telltale új vezérigazgatója nem más, mint Pete Hawley, aki ezelőtt a főleg közösségi platformokon futó játékairól elhíresült Zyngánál dolgozott, mint alelnök. Habár Hawley egy teljesen más közegből jön, elmondása szerint hatalmas rajongója a Telltale Games munkásságának:

"Nagy megtiszteltetés csatlakozni a csapathoz. Nagy rajongójuk vagyok már azóta, mióta felújították a LucasArts klasszikusait, most pedig a világ legismertebb márkaneveivel dolgozhatnak, így ki nem hagytam volna egy ilyen lehetőséget."

Hawley a Zynga előtt a Fable-sorozatot fejlesztő Lionheadnél dolgozott, később pedig a Sony-nál és az EA-nél is megfordult, így szerencsére nem csak a közösségi játékok világában van tapasztalata, mi pedig reméljük, hogy a rutinja jó irányba tereli majd a csapatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)