Hirdetés

További dolgozókat küldtek el a Telltale Gamestől

|

Az egyik, a leépítés után is ott maradt dolgozó azt állítja, szinte mindenkit elbocsátottak.

Hirdetés

Még mindig nem került pont a Telltale sztorijának végére, de egyre közelebb járunk hozzá. Miután szeptember közepén a csapat 90%-át elküldték, 25 ember maradt, hogy befejezze a Minecraft: Story Mode-ot a Netflixnek.

Hirdetés

A létszám most ismét csökkent. Rachel Noel narrative designer azt írta Twitteren, hogy tegnap az ő csapatát is szélnek eresztették (végkielégítés nélkül, ahogy a többieket), így bár nem mindenki távozott, most már 25-nél is kevesebben maradtak. Pontos számot nem mondott, és azt sem árulta el, hogy ez mit jelent a még be nem fejezett projektek vagy a közeljövő szempontjából.

A Telltale elvileg még azon dolgozik, hogy egy másik csapatnak adja át a The Walking Dead utolsó szezonját. Továbbra is a legjobbakat kívánjuk minden érintettnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)