Hirdetés

Elindult a Telltale Games felszámolása, lekerülnek Steamről a játékok

|

A katasztrofális stúdió bezárás folyamata az utolsó fázisaiba lépett. A cég maradék nyomait is eltüntetik.

Hirdetés

Alig egy hónappal azután, hogy a Telltale Games bezárt, és a stúdió dolgozói munkanélküliekké váltak, elindult a felszámolási folyamat. A cég megmaradt értékeit összeírják, eladják és kielégítik a hitelezőket.

Hirdetés

Számunkra a legkellemetlenebb része mindennek, hogy a játékok lekerülnek a Steam boltjáról. Amikor ezeket a sorokat írjuk, még minden elérhető a platformon, de ez a következő napokban-hetekben nagyot változhat.

Ettől függetlenül az már biztos, hogy a The Walking Dead sorozat utolsó részei el fognak készülni a Skybound Entertainment segítségének köszönhetően. Ettől függetlenül cég utolsó morzsáinak eltakarítása egy mindenki számára szomorú folyamat lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)