Hirdetés

Lemondott a Telltale Games vezérigazgatója

|

A Telltale Games vezérigazgatója, Kevin Bruner szerint eljött az ideje, hogy valaki más vegye át a stafétát.

Hirdetés

Elképesztő növekedésen ment keresztül az utóbbi években a Telltale Games. Amikor anno megjelent a The Walking Dead első, sokkoló epizódja, akkor még talán senki sem gondolta, hogy néhány év múlva már olyan franchise-okkal fog dolgozni a csapat, mint a Batman vagy Guardians of the Galaxy.

Az elmúlt években ugye a cég egyik alapítója, Kevin Bruner vezette le a céget és ő volt az, akinek az irányítása alatt sikerült elérni ezeket az elismerésre méltó eredményeket, azonban Bruner most úgy látja, hogy eljött az ideje a váltásnak:

"A Telltale már a megalakulása óta agresszív ütemben növekedett és most nagyobb, mint amiről én valaha is álmodtam. Sokféle jövőt tudok elképzelni cég számára és mindegyik ugyanannyira izgalmas és érdekes. Eljött az ideje, hogy átadjam a gyeplőt valaki olyan kezébe, aki jobban ki tudja használni a cégben rejlő mérhetetlen potenciált."

Az új vezérigazgató a cég másik alapítója, Dan Connors lesz, aki ugye korábban már egyszer betöltötte ezt a pozíciót, szóval valószínűleg zökkenőmentesen vissza tud majd rázódni a vezetői szerepkörbe. Bruner a váltás alatt még tagja lesz az igazgatótanácsnak, viszont azt egyelőre nem tudni, hogy hosszú távon milyen szerepe lesz majd a cégben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)