Hirdetés

Beperelték a Telltale-t a kirúgott dolgozók

|

Az egykori munkatársak azt kifogásolják, hogy nem értesítették őket időben a cég bezárásáról, ezért most komoly kompenzációt követelnek.

Hirdetés

Tovább gyűrűzik a Telltale bezárása körüli káosz. Bár egyre inkább úgy tűnik, hogy valaki még megmentheti a The Walking Dead utolsó évadát, a cég még nagyobb slamasztikába keveredett, a kirúgott dolgozók ugyanis nem távoznak szó nélkül.

Hirdetés

Az amerikai törvények szerint a nagy létszámú elbocsátások esetén legalább 60 nappal előre kell értesíteni a dolgozókat. Ha ezzel egy vállalat elkésik, akkor a kimaradt napokat kénytelen kifizetni. Nos, a Telltale csak a csőd pillanatában tette meg mindezt, így ha a bíróság helyt ad a keresetnek, akkor mind a 275 dolgozó két teljes havi munkabérét, meg még egy kis extrát is ki kell fizetnie.

A kollektív keresetet az egyik egykori fejlesztő nyújtotta be, aki felháborítónak tartja, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés nélkül rúgták ki a munkahelyéről közel 300 kollégájával együtt. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)