Hirdetés

Rengetegen ajánlottak munkát a Telltale elbocsátott alkalmazottainak

|

A Sony szinte minden stúdiója, a Ubisoft és a Gearbox is azonnal jelentkezett a tehetségekért.

Hirdetés

Mint azt a Telltale történelmét összegző cikkünkben is olvashattátok, a stúdió bezárását nem a játékok minősége vagy a fejlesztők hozzá nem értése okozta.

Hirdetés

A szakmában is nagy tiszteletnek örvendtek a csapat játékai, és most egy kicsit mindenki szomorú, de mivel a játékipar egy összetartó közösség, számos cég posztolta ki állásajánlatait vagy invitálta találkozóra az egykori Telltale-eseket (illetve páran a szintén a napokban bezárt Capcom Vancouver dolgozóiról sem feledkeztek meg). A Sony stúdiói közül szinte mindenki beszállt, és tudjuk, milyen erősek a kiadó saját játékai történetmesélésben, úgyhogy ott biztos jó helye lenne bárkinek:

Más csapatok is jelezték, hogy van náluk hely:

Egyébként Twitteren a #TelltaleJobs hashtagre keresve az is látható, mennyien keresnek állást, és mennyire hálásak a támogatásért. Reméljük, mindenkinek sikerül egy olyan munkahelyen elhelyezkedni, ahol igazán jól érezheti magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)