Hirdetés

Egy zombis stratégiai játékon is dolgozott a Telltale

|

Egy ponton a csapat más műfajjal is kísérletezni akart.

Hirdetés

A Telltale-re mindig is kalandjátékos fejlesztőcsapatként fogunk emlékezni, lévén nem is nagyon foglalkozott más műfajjal - vagy legalábbis nem volt érdemi eredménye. 

Hirdetés

A VG247 beszélgetett az egykor a Telltale-nél dolgozó Alexis Kennedyvel, aki elárulta, hogy pár évig készült egy alapvetően mobilra szánt játék (más platformokat sem zártak ki), mely leginkább a This War of Mine koncepcióját követte. Egy népszerű zombis játékos franchise-hoz kapcsolódott volna, de nem a The Walking Dead-hez. Központi eleme volt a sztori procedurális generálása, a történetelemek minden újrajátszással változtak volna. Nyersanyagmenedzsmentet és bázisépítést szintén terveztek bele.

Idén márciusban kaszálták el az egészet, mert nem jutott elég idő és figyelem rá. Most már biztos, hogy semmi nem lesz belőle, de legalább megtudtuk, hogy a Telltale nem akart minden áron csak kalandjátékokkal foglalkozni. Biztos másképp alakultak volna a dolgok, ha egy-két egyéb projekt helyett erre szánnak időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)