Hirdetés

Természetesen az EA is pénzt akar csinálni a blockchain és az NFT felfutásából

|

Andrew Wilson meglehetősen erős kijelentéseket tett az kiadó legutóbbi befektetői tájékoztatóján.

Hirdetés

Az Electronic Arts igazgatója, Andrew Wilson szerint bizony az NFT-ben és a blokklánc technológiában rejlik a játékipar jövője, és ezt meglehetősen nagy lendülettel elő is adta a cég befektetőinek. Szerinte a játékkal gyűjthető digitális javak fontos szerepet töltenek majd be a jövőbeli szolgáltatásokban, és Wilson úgy gondolja, hogy az EA nagyon jó helyzetben van ahhoz, hogy alkalmazkodhasson ehhez az új szemléletmódhoz.

Hirdetés

Hozzátette, hogy jelenleg még nem tudná megmondani, hogy a blockchain és NFT megoldások beépítése hogyan is működne a játékaikban, de a lényeg, hogy figyelemmel kell majd követniük az ipar ezirányú mozgolódásait. Az EA egyébként jelenleg is keres olyan munkatársakat, akik értenek az ilyesmihez, így a tájékoztatón elhangzottakat láthatóan komolyan is gondolják.

Néhány nappal ezelőtt a Ubisoft elnöke, Yves Guillemot is nagyon hasonló gondolatokat fogalmazott meg, miközben a Steam kereszteshadjáratot folytat az NFT játékokkal szemben. Érdekes lesz figyelni a piac alakulását a blockchain őrület tükrében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)