Hirdetés

Brutális, hogy mennyi fogyott a Terrariából

|

Szinte nincs olyan platform, amire nem jelent meg, de így is elképesztő eladásokat produkált.

Hirdetés

A sokak által csak 2D-s Minecraftként jellemzett Terrariát már 2011 óta frissítgeti és bővítgeti a Re-Logic, a Google Stadián kívül minden platformra megjelent már az évek során. A véletlenszerűen generált sandbox játék népszerűsége azóta is töretlen, elég csak megnézni, hogy milyen eladási számokat tud felmutatni a legújabb statisztikák alapján.

Hirdetés

A stúdió egy fórumbejegyzésben árulta el, hogy a Terraria a 2011-es megjelenése óta már 30,3 millió példányban talált gazdára az összes platformot beleértve. Ebből körülbelül 14 millió kópiát kapkodtak el a PC-s játékosok, 8,7 millió kelt el mobileszközökre, 7,6 milliót pedig konzolokon értékesítettek belőle.

Valamikor idén megérkezik a Terraria negyedik nagy frissítése, a Journey's End is, amely többek között új tárgyakkal, ellenségekkel és nehézségi szinttel bővíti majd a játékot, így tovább szárnyalhat majd a Re-Logic közkedvelt projektje.

Ti próbáltátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)