Hirdetés

Felvásárolták a The Chinese Roomot

|

Az Everybody's Gone to the Rapture fejlesztőjét a Crackdown 3-on és a Dead Island 2-n dolgozó Sumo Digital vette meg.

Hirdetés

Játékot egy ideje nem adott ki, de az elmúlt években erőteljesen bővít a Sumo Digital. A CCP egykori newcastle-i csapatát januárban vette meg, illetve 2016-ban Nottinghamben alapított új stúdiót.

Hirdetés

Amennyire tudjuk, a cég jelenleg minden erejével a Crackdown 3 befejezésére koncentrál, és közben nem halad a Dead Island 2-vel. Nem tudni, ezek valamelyikébe segít majd be, vagy új projekten fog dolgozni, de mától az eddig főleg sétaszimulátorokról ismert The Chinese Room is a Sumo kötelékébe tartozik - már ami megmaradt belőle. 2017 szeptemberében ugyanis a teljes stábot szélnek eresztették, amíg nincs valami konkrét, ami bevételt hozhat. Korábban azt nyilatkozták, szívesen váltanának műfajt, úgyhogy bármit is kapunk, az valószínűleg nem olyan lesz, mint az Everybody's Gone to the Rapture, a Dear Esther vagy az Amnesia: A Machine for Pigs. A stúdiót alapító Dan Pinchbeck és Jessica Curry nem távoznak teljesen; míg előbbi kreatív vezető lesz, utóbbi függetlenül, de zeneszerzőként folytatja tovább.

A Sumo Digital következő játéka, a Team Sonic Racing még idén jön, ezt 2019 februárjában követi majd a Crackdown 3, ha minden jól megy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)