Hirdetés

A The Culling 2 bukása komolyan veszélyezteti a Xaviant jövőjét

|

A csapat tényleg nagyon bízott abban, hogy a játék sikert hoz számukra.

Hirdetés

Teljesen olyan, mintha a The Culling 2 valami rossz vicc, egy a névvel visszaélő gagyi PUBG-klón lenne. Az első részben volt egyediség, a második viszont teljes mértékben másol, és nem jól teszi.

Hirdetés

Mint arról beszámoltunk, már a megjelenéskor is alig érdeklődött iránta valaki, aztán pár nappal később a játékosszám a 10-et sem érte el, nem hogy az 50-et, amennyi egy rendes meccshez kell. A bukásban nagyon sok minden közrejátszott: a hirtelen megjelenés (hétfőn jelentették be, hogy kedden jön), az, hogy majdnem egyszerre jött az ingyenesen játszható, a battle royale játékok királyának számító Fortnite 5. szezonjának indulásával, a már a videók és a képek alapján is jól láthatóan silány minőség, és az, hogy pénzt kértek érte. Konzolos számokat nem látunk, de valószínűleg ott sem jobb a helyzet.

A Xaviant egy nagyon rövid közleményt tett ki Twitterre, melyben azt írják, most összeülnek és meghoznak néhány nagyon nehéz döntést a stúdió jövőjét illetően. Ez nem jelent jót; elbocsátásoktól a teljes bezárásig bármi szóba kerülhet.

Az első The Culling nem lett átütő siker, de legalább volt benne valami különleges, és ha megfelelően frissítik, bővítik, valamint hallgatnak a játékosok tanácsaira, talán most ott lehetne a legjobbak között. A második rész kiadása semmiképp nem segített, de nem is gondolhatták, hogy segíteni fog. Talán ha a csapat helyrerakta az eseményeket, nyilatkoznak arról, hogy mi volt ez az egész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)