Hirdetés

Már 8,5 millió játékosa van az Elder Scrolls Online-nak

|

Úgy tűnik, továbbra is egészen jól fogy a The Elder Scrolls Online, ugyanis tavaly óta egészen nagyot nőtt a Zenimax MMO-jának játékosbázisa.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online fejlesztői és játékosai kifejezetten izgalmas időszak elé néznek a Morrowind kiegészítő megjelenésének közeledtével, de mint kiderült, az MMO közelmúltja sikersztoriként könyvelhető el. A játék készítői ugyanis kifejezetten lenyűgöző adatokkal álltak elő.

A játék rendezője, Matt Firor árulta el az MMORPG.com-nak, hogy már 8,5 millió eladott példánynál jár a havidíjat ugyan ejtő, de az egyszeri vásárlás kritériumát megtartó játék. Ezt pedig egyáltalán nem csak a rajt után hozták össze: legutóbb a tavalyi E3 alatt számoltak be egy 7 milliós eladási adatról, azaz az utóbbi háromnegyed évben még másfél millió gamert sikerült rábeszélni a The Elder Scrolls Online megvásárlására.

Ebben a növekedésben egyébként valószínűleg komoly szerepe volt az ősszel kiadott Gold Editionnek is, amiben több DLC-t is megkaphattak a vásárlók az alapjáték mellett. Emellett Firor kitért arra is, hogy a platformok között "viszonylag egyenlően" oszlanak meg az eladások, amiknek minden bizonnyal új lendületet ad majd a széria talán legnépszerűbb részére alapuló kiegészítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)