Hirdetés

The Elder Scrolls Online - bőven 10 millió felett jár már a játékosok száma

|

Csak az elmúlt évben több mint 2 millióan regisztráltak az MMO-ba a különböző platformokon.

Hirdetés

A játék 2014-ben indult világhódító útjára, de megjelenéskor még eléggé kiforratlan élményt nyújtott. A fejlesztők azóta szerencsére helyre tették a dolgokat, és folyamatosan szállítják a tartalmakat, ráadásul úgy tűnik, hogy új játékosok is elég sűrűn érkeznek.

Hirdetés

A ZeniMax Online Studios a USgamernek árulta el, hogy a The Elder Scrolls Online játékosainak száma elérte a 13,5 milliót. Ez azt jelenti, hogy a megjelenés óta ennyien regisztráltak a játékba PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, ami bizony elég szép eredmény, főleg úgy, hogy az ingyen próbaidőszakos felhasználókat nem is számítottak bele az eredménybe, viszont az Xbox Game Passon keresztül játszókat igen. Az új adatok alapján úgy tűnik, hogy mindössze 1 év kellett ahhoz, hogy 2,5 millióval növekedjen a játékosszám, ugyanis a tavalyi E3-on a Bethesda még csak 11 millió játékosról számolt be.

Matt Firor, a játék rendezője azt nyilatkozta, hogy 2018 december vége és idén február között annyi új játékos ugrott fejest Tamriel világába, hogy az még a fejlesztőket is váratlanul érte. Ti játszotok a The Elder Scrolls Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)