Hirdetés

The Outer Worlds - minden várakozást felülmúlóan népszerű

|

Nemcsak a kritikusok, a játékosok is szeretik az Obsidian szerepjátékát.

Hirdetés

Volt néhány játék idén, ami komoly meglepetést okozott. A tavasszal megjelent A Plague Tale: Innocence, valamint az október közepén befutó Disco Elysium mellett a The Outer Worlds sikerének is örülhetünk, miközben AAA-fronton azért nem olyan rózsás a helyzet.

Hirdetés

Az Obsidian játékát a Private Division adta ki, mely a Take-Two-hoz tartozik. A vállalat fejesei a negyedéves eredmények bejelentése után elmondták a részvényeseknek, hogy a The Outer Worlds magasan elvárásaik felett teljesített, és az aktuális pénzügyi év egyik legmagasabb bevételét hozhatja a kiadó termékei közül, ami úgy különösen nagy érdem, hogy PC-n és Xbox One-on a megjelenés óta az Xbox Game Pass része. A switches változat 2020 tavaszán érkezik, az még szintén megdobhatja kicsit a számokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)