Hirdetés

The Sims 4 - már több mint 1 milliárd dollárt termelt

|

Ráadásul folyamatosan érkeznek az új játékosok is, tavaly nagyjából 5 millióan.

Hirdetés

Andrew Wilson, az Electronic Arts ügyvezető igazgatója nemrég sok játék kapcsán mesélt érdekes részleteket, szóba került például a Battlefield V szerényebb teljesítménye és a mögötte húzódó esetleges indokok, de azért örömhírekkel is tudott szolgálni a vezető a befektetőknek. 

Hirdetés

Wilson ugyanis elárulta, hogy 2014-es megjelenése óta a The Sims 4 már több mint egymilliárd dollárt termelt a kiadónak. A rendszeresen érkező kiegészítőkkel folyamatosan életben tartott negyedik The Sims ráadásul még mindig képes új játékosokat beszippantani. 2018-ban például nagyjából 4,8 millió újonc kezdte el virtuális családjának életét egyengetni - ez a szám egyébként valószínűleg a PC-s és konzolos kiadások kapcsán értendő, nem számítanak bele a mobilos játékosok. Wilson egy félmondat erejéig arra is kitért, annyi kiegészítő és egyéb bővítmény érkezik még mindig a játékhoz, hogy a The Sims expanziókkal kapcsolatos viccek ma is legalább annyira relevánsak, mint 2001-ben voltak. 

Ti elő szoktátok még venni valamelyik The Sims játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)