Hirdetés

Kiderült, mennyit keresnek a The Walking Dead sztárjai

|

Ahhoz képest, hogy az egyik legnézettebb sorozatról van szó, nem mindenki keres olyan jól a stábból. Túlélők zsebében turkálunk kicsit.

Hirdetés

Nemrég elrajtolt a népszerű zombis sorozat nyolcadik évadja, amiben talán végre kibontakozik az előző szezonban hosszasan felvezetett háború a táborok között, de előbb azt is megnézhetjük, hogy az egyes szereplők milyen összegekért vállalják el az élőholtak és egymás irtását. Nem hivatalosan megerősített számokról van szó, úgy kezeljétek az infókat (eleve egy kicsit vékonynak tűnnek, de nyilván nem a sitcom kategóriában mozgunk).

Hirdetés

Ha hihetünk a jelentéseknek, akkor a sorozat sztárja, Andrew Lincoln, aki már a legelső rész óta játssza Rick Grimes szerepét elég komoly fizetésemelést kapott, mert amíg a 6. évadban még csak 92 ezer dollárt zsebelt be epizódonként, addig ez a szám a 7. és 8. évadokban 618 ezerre ugrott.

Sokak kedvence, a Darylt játszó Norman Reedus is kevesebbet keresett a 7. évad előtt, egyes források szerint 80 ezret részenként, mások 124 ezerről beszéltek, ám most úgy tűnik, hogy a színész nagyjából 550 ezret kaszál minden egyes leforgatott epizód után. Összehasonlításképp érdemes megjegyezni, hogy a Trónok harca sztárjai is félmilliós fizetésekkel rendelkeznek, így nem olyan meglepő, hogy Lincoln és Reedus bérén is emeltek.

A Carl szerepébe bújt Chandler Riggs eredetileg 7 évadra lett leszerződtetve, nagyjából 30 ezer dolláros fizetéssel, de valószínűleg a fiatal színész is több pénzt kap már, mivel aláírt még egy szezonra.

Pontos adatok ugyan nincsenek, de valószínűleg több női színész is jóval kevesebbet keres részenként, mint férfi társaik, így például a Carolt játszó Melissa McBride, a Maggie szerepében lévő Lauren Cohan, vagy a Michonne-t eljátszó Danai Gurira is nagyjából 40 és 60 ezer közötti összeget kap epizódonként.

Ti nézitek még a The Walking Dead-et? Ha igen, itt tudtok szavazni a 8. évad nyitányáról, ha már láttátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)