Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkeztek a The Witcher 3: Wild Hunt eladásai

|

Brutálisan sokan ismerték már meg Ríviai Geralt utolsó kalandját, és a switches verzió még csak ezután jön.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt megkerülhetetlen klasszikus a szerepjátékok műfajában, nem véletlenül bővítik vele egyre többen a gyűjteményüket. A legújabb statisztikák szerint így is olyan jelentős mértékben fogy, hogy sikerült új mérföldkövet felállítania a stúdiónak vele. 

Hirdetés

Összesen 40 millió példányt adtak már el idáig a teljes széria játékaiból, ebből a The Witcher 3: Wild Hunt egymaga több mint 20 milliót tesz ki. Ez elképesztő teljesítmény és hatalmas elismerés a CD Projekt RED-nek, és amekkora a hype a Cyberpunk 2077 körül, simán megdöntheti a csapat előző játékának rekordját. 

A The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition még idén megérkezik Nintendo Switchre, ami remélhetőleg szintén megnöveli majd az eladási mutatókat, továbbá ne feledkezzünk meg az év végén debütáló The Witcher sorozatról sem Henry Cavillel, ami szintén sokakat bevonzhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)