Hirdetés

Az egyik platformon jobban fogyott a The Witcher III: Wild Hunt tavaly, mint az összes többin együtt

|

A CD Projekt adatai alapján egyértelműnek tűnik, melyik platformra vették meg 2019-ben a legtöbben a játékot.

Hirdetés

2015-ös megjelenése óta komoly sikereket ért el a The Witcher III: Wild Hunt, aminek képében egy egészen lenyűgöző kalandot tett le az asztalra a CD Projekt Red. A netflixes Vaják sorozat pedig szép lökést adott a játék eladásainak is tavaly, így a stúdió továbbra is profitálni tudott a már több éves kalandból.

Hirdetés

A csapat anyavállalata, a CD Projekt nemrég közzétett egy csomó érdekes pénzügyi adatot a 2019-es évéről, így megtudhattuk például azt, hogy mely platformokra vásárolták meg a legtöbben a The Witcher III: Wild Huntot tavaly. Ahogy az az alábbi ábrán látható, az eladott példányok 53%-a PC-s verzió volt, ami azt jelenti, hogy a konzolos kiadásoknak még a switches megjelenés ellenére sem sikerült felülkerekedniük.

Ti mely platformon játszottátok először végig a The Witcher III: Wild Huntot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)