Hirdetés

Elképesztő mértékben megugrottak a The Witcher III: Wild Hunt eladásai 2019 végén

|

Ez pedig több, mint valószínű, hogy a Netflix sorozatának köszönhető.

Hirdetés

Az már eddig is teljesen egyértelmű volt, hogy a Netflix Vaják sorozata rendkívül jótékony hatással volt a CD Projekt Red műhelyében készült The Witcher III: Wild Huntra, amivel újfent rengetegen kezdtek el játszani világszerte. A nagy hype pedig az eladásokra is rettentően kedvezően hatott.

Hirdetés

A piackutatással foglalkozó NPD Group egy nagyon érdekes adatot tett közzé, ami kiválóan szemlélteti, mekkora Witcher-lázban is égett az egész világ nemrég. A cég szerint ugyanis 2018 decemberéhez képest egészen hihetetlen mértékben, 554%-kal növekedtek meg a The Witcher III: Wild Hunt eladásai 2019 utolsó hónapjában. Némileg árnyalja a helyzetet, hogy dobozos eladásokról van szó, és az összes platformot figyelembe vették, de ez még így is lenyűgöző eredménynek számít.

Könnyű kitalálni, mi áll a dolog hátterében, hiszen a netflixes Vaják első szezonja után valószínűleg rengetegen voltak kíváncsiak Geralt többi kalandjára, és a legtöbben a legnagyobb népszerűségnek örvendő The Witcher III: Wild Huntot megvásárolva folytatták az ismerkedést Sapkowski világával. Egyébként a könyvek iránt is alaposan megnőtt a kereslet, tehát nem csak a CD Projekt Red járt jól a Netflixnek köszönhetően.

Ti visszatértetek valamilyen formában a The Witcher világához a sorozat után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)