Hirdetés

This War of Mine - több millió példány talált gazdára, rengeteg pénz ment jótékonyságra

|

A 11 bit Studios igencsak elégedett lehet az eladásokkal.

Hirdetés

Sok játékost megnyert magának a This War of Mine hiánypótló koncepciója, hogy végre átélhetjük a háborúk sötét oldalát is, ahol nem mi vagyunk a hős katonák vagy éppen a velejéig romlott ellenfelek, egyszerűen csak az egésztől szenvedő civilek bőrébe bújunk, akik mindössze túlélni szeretnének. 

Hirdetés

A 11 bit Studios egyedi hangulatú játéka számos platformra megjelent már azóta, hogy 2014-ben bemutatkozott PC-n, a siker pedig nem maradt el: a stúdió információi szerint 4,5 millió kópiát sikerült eladni, ami egészen elképesztő teljesítmény egy indie projekttől. 

De a csapat nem csupán erre büszke, hanem arra is, hogy milyen sikerrel bátorítottak jótékonykodásra. A stúdió és a War Child nonprofit szervezet együttműködése már a kezdetek óta tart, a direkt erre a célra kiadott DLC eladásaiból pedig több mint 500 000 dollárt sikerült összegyűjteni a háború sújtotta területeken élő gyermekeknek. A DLC továbbra is megvásárolható, de akár közvetlenül a War Childnak is segíthettek a honlapjukon keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)