Hirdetés

Újabb két stúdió került a THQ Nordichoz

|

Amikor nem franchise-okat, akkor fejlesztőcsapatokat vásárolnak fel.

Hirdetés

A THQ Nordic valószínűleg rájött, hogyan lehet végtelen pénzt generálni, de szerencsére nem bódító szerekre és különösen selymes vécépapírra költi (vagy nem csak).

Hirdetés

A cég ma bejelentette, hogy a Wreckfestet fejlesztő Bugbear Entertainment, valamint a Goat Simulatorral ismertté vált Coffee Stain Studios is a tulajdonába került. Előbbiben 90%-os a részesedése, de lehet, hogy később a maradékot is bekebelezi. Az összes IP, így a Wreckfest is a THQ Nordic tulajdona lett. 

A Coffee Stain Studiost teljes egészében sikerült bekebelezni, az összes címmel együtt, így a Sanctum és a Satisfactory jogaival, valamint a Deep Rock Galactic kiadásának jogával is a kiadó rendelkezik. Ez a csapat 34,8 millió dollárba került, de bizonyos mérföldkövek teljesítése után még több pénz cserélhet majd gazdát.

A THQ Nordic látszólag nem áll meg, amíg minden az övé nem lesz, hacsak a Microsoft nem csap még le pár stúdióra gyorsan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)