Hirdetés

A THQ Nordic vezérigazgatója nagyon büszke a Darksiders III-ra

|

Úgy tűnik, a játékkal kapcsolatos megosztó vélemények ellenére a kiadó feje elégedett a végeredménnyel.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Darksiders III, ami az első tesztek alapján nem lett a sorozat legütősebb darabja, elég gyenge értékeléseket kapott. Viszont a játékot piacra dobó cég vezetője egészen másképp vélekedik a téma kapcsán.

Hirdetés

Lars Wingefors, a THQ Nordic vezérigazgatója a GamesIndustry.biz-nek nyilatkozta azt, hogy nagyon büszke arra, amit a csapat összehozott, és szerinte kiváló játékot készített a Gunfire Games. Az értékelésekkel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy mindig akad néhány olyan ember, aki nem szereti az ilyen alkotásokat, ugyanakkor vannak olyanok, akik meg nagyon élvezik őket.

A CEO végül azt is hozzátette, hogy ne nagyon számítsunk arra, hogy a THQ Nordic birtokában lévő összes IP kap folytatást, ugyanis némelyikük már nem volna releváns. Az viszont biztos, hogy jó pár játék készül már, úgyhogy kíváncsian várjuk, mely franchise-okat találta méltónak egy folytatásra a csapat.

Ti kipróbáltátok már a Darksiders III-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)