Hirdetés

A Metro Exodus az Epic Games Store-ban futotta a legnagyobbat

|

A THQ Nordic szerint a Metro Exodus PC-s eladásait nem befolyásolta az Epic Games Store-os balhé, a digitális eladások terén ez a platform vitte a prímet.

Hirdetés

Hatalmas botrányt kavart, amikor kiderült, hogy a THQ Nordic a Steam helyett az Epic Games Store felületén fogja megjelentetni a Metro-sorozat legújabb epizódját, a döntést követően pedig rengetegen abban reménykedtek, hogy ez a döntés silány eladásokban fog majd visszaköszönni. A vezérigazgató most beszélt egy kicsit az eladásokról és úgy tűnik, nem jöttek be a szkeptikusok számításai.

Hirdetés

A cég vezérigazgatója, Lars Wingefors egy pénzügyi prezentáció során elárulta, hogy az összes digitális platform (tehát a két konzolos áruház, valamint az Epic Games Store) közül az Epic platformján teljesített a legjobban a játék:

"Az Epic Games Store minden várakozásunkat felülmúlta, ami az eladásokat illeti, nem csak a Metro Exodus, de a Satisfactory esetében is. A megjelenés olyannyira sikeres volt, hogy a márciusban lezáruló negyedévben ezen a platformon sikerült a legjobb eladásokat produkálnunk."

Wingefors korábban úgy nyilatkozott, hogy a Metro Exodus konzolokon teljesített a legjobban, viszont később hozzátette, hogy ez csak akkor igaz, ha összeszámoljuk a digitális és a fizikai eladásokat is. Mindenesetre így már kijelenthető, hogy az Epic Store-os váltás sikeres volt még akkor is, ha a döntés etikussága vitatható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)