Advertisement
Hirdetés

A Metro Exodus az Epic Games Store-ban futotta a legnagyobbat

|

A THQ Nordic szerint a Metro Exodus PC-s eladásait nem befolyásolta az Epic Games Store-os balhé, a digitális eladások terén ez a platform vitte a prímet.

Hirdetés

Hatalmas botr√°nyt kavart, amikor kider√ľlt, hogy a THQ Nordic a Steam helyett az Epic Games Store fel√ľlet√©n fogja megjelentetni a Metro-sorozat leg√ļjabb epiz√≥dj√°t, a d√∂nt√©st k√∂vetŇĎen pedig rengetegen abban rem√©nykedtek, hogy ez a d√∂nt√©s sil√°ny elad√°sokban fog majd visszak√∂sz√∂nni. A vez√©rigazgat√≥ most besz√©lt egy kicsit az elad√°sokr√≥l √©s √ļgy tŇĪnik, nem j√∂ttek be a szkeptikusok sz√°m√≠t√°sai.

A c√©g vez√©rigazgat√≥ja, Lars Wingefors egy p√©nz√ľgyi prezent√°ci√≥ sor√°n el√°rulta, hogy az √∂sszes digit√°lis platform (teh√°t a k√©t konzolos √°ruh√°z, valamint az Epic Games Store) k√∂z√ľl az Epic platformj√°n teljes√≠tett a legjobban a j√°t√©k:

"Az Epic Games Store minden v√°rakoz√°sunkat fel√ľlm√ļlta, ami az elad√°sokat illeti, nem csak a Metro Exodus, de a Satisfactory eset√©ben is. A megjelen√©s olyannyira sikeres volt, hogy a m√°rciusban lez√°rul√≥ negyed√©vben ezen a platformon siker√ľlt a legjobb elad√°sokat produk√°lnunk."

Wingefors kor√°bban √ļgy nyilatkozott, hogy a Metro Exodus konzolokon teljes√≠tett a legjobban, viszont k√©sŇĎbb hozz√°tette, hogy ez csak akkor igaz, ha √∂sszesz√°moljuk a digit√°lis √©s a fizikai elad√°sokat is. Mindenesetre √≠gy m√°r kijelenthetŇĎ, hogy az Epic Store-os v√°lt√°s sikeres volt m√©g akkor is, ha a d√∂nt√©s etikuss√°ga vitathat√≥.

Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. m√ļlva automatikusan bez√°r Tov√°bb az oldalra »

√ögy tŇĪnik, AdBlockert haszn√°lsz, amivel megakad√°lyozod a rekl√°mok megjelen√≠t√©s√©t. Amennyiben szeretn√©d t√°mogatni a munk√°nkat, k√©rj√ľk add hozz√° az oldalt a kiv√©telek list√°j√°hoz, vagy t√°mogass minket k√∂zvetlen√ľl! Tov√°bbi inform√°ci√≥√©rt kattints!

Ne maradj le a legfontosabb h√≠rekrŇĎl! Enged√©lyezd, hogy √©rtes√≠t√©seket k√ľldj√ľnk, √©s cser√©be elsŇĎk√©nt tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamel√ľnk, becssz√≥!)