Hirdetés

Na, most egy játéksorozat jogait vette meg a THQ Nordic

|

Két stúdió után még azért egy szériára is maradt pénz.

Hirdetés

A THQ Nordic még nem a világ legnagyobb kiadója, de szépen halad a cím megszerzése felé. Miután a Bugbear és a Coffee Stain Studios is a kötelékébe került, és kiderült, hogy 35 be nem jelentett játék készül a különböző stúdióknál, újabb bejelentést ejtett meg a csapat.

Hirdetés

Nem csak hogy megvásárolta az Expedition sorozat jogait, az azt eddig ápolgató Logic Artist bevonásával kiadta a harmadik játék elkészítésének feladatát is. Az Expeditions: Conquistador és az Expeditions: Viking egyébként körökre osztott szerepjátékok voltak, az egyik 2013-ban, a másik 2017-ben jelent meg. Mindkettő elég jó értékeléseket kapott a felhasználóktól, a kritikusi pontszámok átlaga 77 és 74 a Metacritic-en.

Játszottatok valamelyikkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)