Hirdetés

Jelenleg 35 még be nem jelentett játékon dolgoznak a THQ Nordic fejlesztőcsapatai

|

A kiadó év végén sem vesz vissza a tempóból.

Hirdetés

A THQ Nordic tegnap jelentette be, hogy már a Bugbear Entertainment és a Coffee Stain Studios is a tulajdonába került, viszont ezek mellett a számos másik fejlesztőcsapatuk is dolgozik új játékokon.

Hirdetés

A 2018 harmadik negyedévének gazdasági beszámolójában a THQ Nordic alapítója és ügyvezető igazgatója, Lars Wingefors kifejtette, hogy a vállalat a negyedév zárásának napján összesen 55 játékon dolgozott, és ebből mindössze csak 20-at jelentettek be - 35-ről tehát egyelőre azt se tudjuk, hogy micsoda. Kiváló gazdasági negyedévet zárt tehát a cég, és várhatóan a következő időszakban is jól fog teljesíteni, hiszen november 27-én érkezik a Darksiders 3, jövő február 22-én pedig a Metro Exodus.

Ezeken kívül kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő a kiadó, miután az utóbbi időben több  stúdiót és franchise jogot (köztük a Kingdoms of Amalurt, az Alone in the Darkot és az Act of Wart) is megszerezett. A teljes gazdasági jelentést a THQ Nordic hivatalos oldalán, erre a linkre kattintva olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)