Hirdetés

A THQ Nordic megvette a Little Nightmares fejlesztőit is

|

Viszont a Little Nightmares franchise a Bandai Namcónál marad.

Hirdetés

Már kezdtünk megijedni, hogy valamelyik fejes lebetegedett a THQ Nordicnál, mert augusztus óta nem írhattunk újabb felvásárlásról. Akkor Darksiders III-at és a Remnant: From the Ashest készítő Gunfire Games lett a kiadóóriás része, előtte nem sokkal, májusban pedig a Gothic sorozatot jegyző Piranha Bytes került a cégcsoport kötelékébe, mely épp a napokban adott ki egy demót, amivel azt próbálja felmérni, van-e igény a széria folytatására.

Hirdetés

A THQ Nordic és a Koch Media felett álló Embracer Group 88 millió svéd korona (kb. 2,8 milliárd forintért) készpénzért és 11 millió svéd korona értékű részvényért felvásárolta a Tarsier Studiost, mely a Little Nightmaresről lehet leginkább ismerős, de részben nekik köszönhetjük a Tearaway Unfolded PS4-es változatát, a PSVR-os Statikot és a Switch-exkluzív The Stretcherst is. A csapat épp a Little Nightmares 2-n dolgozik, amit mindenképp befejez, és új projektekbe csak annak megjelenését követően vág bele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)