Hirdetés

A Gothic fejlesztőcsapatát is felvásárolta a THQ Nordic

|

A kiadó nem tud leállni, sorra kebelezi be a csapatokat és vásárolja meg az IP-ket.

Hirdetés

A THQ Nordic az elmúlt években szoros együttműködésben állt a Piranha Bytes csapatával, hiszen ők adták ki a csapat legújabb játékát, a nem hibátlan, de azért egész jó ötleteket felvonultató Elexet.

Hirdetés

A stúdió felvásárlásával a kiadóhoz kerültek az Elex, a Risen és a Gothic sorozat jogai is. Arról egyelőre nem nyilatkoztak, hogy milyen terveik vannak és melyik IP-t folytatnák, de ha tippelnünk kéne, az Elex 2 lesz a csapat következő játéka.

"Nagyon keményen dolgoztunk néhány izgalmas dolgon az elmúlt években, és hihetetlenül izgatottak vagyunk amiatt, hogy mit hoz a jövő egy ilyen partnerrel egy ilyen csoport tagjaként. A jövőben is emlékezetes, kiemelkedő játékokat akarunk készíteni, annyi kreatív szabadsággal, amennyivel csak lehet, és a THQ Nordic égisze alatt tudjuk, hogy egy olyan családhoz tartozunk, akiktől minden segítséget megkapunk majd ehhez."

Drukkolunk a csapatnak és várjuk szeretettel a következő bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)