Hirdetés

Újabb két franchise jogait vette meg a THQ Nordic

|

Nem tud leállni a bevásárlással a kiadó, de szerencsére nem csak ülni akar a jogokon.

Hirdetés

Amikor a THQ csődbe ment, a Nordic Games a kiadó szinte minden szellemi tulajdonát átvette, majd átnevezte magát THQ Nordicra. Ez még csak az első lépés volt.

Hirdetés

Februárban aztán a Koch Media is a cég birtokába került a Deep Silverrel és minden franchise-zal együtt, ami szintén nem rossz dolog, de úgy látszik, még ez sem volt elég. Most még két szériának lehet jövője: az egyik a Timesplitters (amivel egyébként az a Free Radical Design ajándékozott meg minket, ami most Deep Silver Dambuster néven létezik), a másik pedig a Second Sight. Mindkettő kapcsán jó hírekre számíthatunk a közeljövőben.

A THQ Nordictól még idén kapunk egy Darksiders III-at, és várhatóan a Biomutant sem csúszik jövőre. Emellett a Wreckfest és a This is the Police 2 konzolos változatait is a kiadónak köszönhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)