Hirdetés

Az id Software nagy veteránja a World War Z stúdiójához ment át

|

Miután lehúzott 24 évet a nagy múltú csapattal, Tim Willits úgy döntött, hogy itt az ideje mókásabb projekteken dolgozni.

Hirdetés

Még júliusban röppent fel a hír, miszerint az id Software veteránja, Tim Willits otthagyja a céget, és más kalandok után néz. Akkor még nem tudtuk, hogy utóbbi pontosan mit is jelent, de mint kiderült arról volt szó, hogy a Saber Interactive-hoz költözik, és gőzerővel neki is lát új munkájának. Willits egy tweetben jelentette be, hogy már augusztus elseje óta dolgozik a stúdióval, ahol ő lett a kreatív vezetője a Saber Interactive 5 csapatának.

Hirdetés

A stúdió egyébként jelenleg a World War Z tartalmait gyártja, illetve a Ghostbusters remastert portolja a világ összes platformjára, és hogy ne unatkozzanak, még a The Witcher 3: Complete Edition Switch változata felett is izzadnak.

Willits így mesélt a váltásról:

"Nehéz volt a váltás, 24 után ez olyan, mint egy hosszú házasság vége. Az én koromban már olyan emberekkel kell dolgoznod, akiket bírsz. De közben láttam, hogy a Saber hogyan növekszik, miket ér el, azt gondolom pont jókor váltottam. Az én koromban olyan emberekkel kell dolgoznod, akiket kedvelsz. Olyan dolgokon, amelyek szórakoztatnak. Már nincs mit bizonyítanom, csináltam már jó játékokat. Most a világot járom majd, hogy elképesztő csapatokkal rakhassunk össze videojátékokat."

Alig várjuk, hogy láthassuk, mit hoz majd ki a Saberből az id Software egykori stúdióvezetője.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)