Hirdetés

Titanfall 2 - nem fogyott olyan jól, mint kellett volna

|

Ugyan nem teljesített borzalmasan rosszul a Titanfall 2, azért nem is tette nagyon gazdaggá a fejlesztőket. Talán egy harmadik részre azért így is elég lesz a bevétel, kicsit homályosan fogalmaznak ezügyben.

Hirdetés

A Titanfall sorozat nem a legnagyobb FPS franchise, de sokan szeretik (mi is), és bár az első résszel voltak ugyan gondok, a Titanfall 2 alig kapott negatív visszajelzéseket, egy kiforrott, okosan felépített, zseniális kampánnyal felvértezett móka volt. A gond az, hogy ennek ellenére sem fogyott olyan jól, mint kellett volna, és jó esély van rá, hogy ez a rosszul időzített megjelenésnek volt köszönhető.

A Respawn Entertainment társalapítója, Vince Zampella nyilatkozott erről a GameSpotnak, ahol beismerte, hogy a játék nem hozta be azokat a számokat, amiket az elemzők a megjelenés előtt jósoltak. 

"A játék végtére is sikeres volt, de nem annyira, mint amennyire kellett volna."

Vince szerint ez leginkább annak tudható be, hogy egy olyan időszakban jött ki a program, amikor a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare is kijött. Bár a Titanfall egy relatíve népszerű széria, labdába sem rúg a két titán mellett.

"Tömött szezon volt, és az árazás is túl agresszív lett ehhez a nagyon durva időszakhoz."

Attól függetlenül, hogy mennyire "kevés" is fogyott el a játékból, a Respawn nem adja fel, és továbbra is dolgoznak a Titanfall franchise különböző ágain. A mobil játékukra különösen büszkék, és Vince elmondása szerint sokat tanultak abból is.

"Fogunk még Titanfallt csinálni."

Ez is elhangzott, és nagyon reménykedünk benne, hogy ez a Titanfall 3-at jelenti, de mivel a franchise egyre növekszik, és értelemszerűen a mobilos megoldások kisebb anyagi kockázatot jelentenek, mi még óvatosan örvendünk. De azért örvendünk persze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)