Hirdetés

Tíz nap alatt lett június legjobban fogyó játéka PS4-en a Cyberpunk 2077

|

Június 21-étől kapható a PlayStation Store-ban, és a lehetőséggel sokan kíváltak élni.

Hirdetés

Furcsa és érdekes a Cyberpunk 2077 helyzete, ugyanis hiába jelent meg félkészen, hibákkal teli, mégis remekül fogyott. Igaz, hogy sokan a hype miatt előrendelték, illetve aki akarta, megláthatta benne a szépet, de bosszantó volt, hogy egy olyan csapat, amely a The Witcher 3-mal kivívta a rajongók szűnni nem akaró szeretetét, egy hozzá méltatlan játékot dob piacra.

Nem mindennapos, hogy a PlayStation Store-ból eltávolítanak valamit, ahogy az sem, hogy üzenet figyelmezteti a játékosokat, hogy alap PlayStation 4-re inkább ne vegyék meg az adott játékot, de úgy tűnik, a vásárlókat ezek az intő jelek nem tántoríthatják el.

Hirdetés

Június 21-étől árulják újra, és 10 nap elég volt, hogy mind az észak-amerikai, mind az európai eladási listán az első helyen végezzen a hónapban, maga mögé utasítva a GTA V-öt, a FIFA 21-et és a Minecraftot. Mivel PS5-ön csak a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően játszható, nem szállhatott versenybe a next-gen játékokkal, így a PlayStation 5-ös listákon - nem meglepő módon - mindkét régióban a Ratchet & Clank: Rift Apart lett az első. Említést érdemel, hogy a Chivalry 2 is bekerült a top 3-ba, az USA-ban és Kanadában a második, Európában a harmadik helyen (az Eb miatt a FIFA 21 mellett esélye sem volt felénk).

A PS VR-os és további listákat megtaláljátok a PlayStation Blogon.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)