Hirdetés

Több játék fogyott a PlayStation 5 megjelenésével, mint az előző generáció elején

|

Érdekes infót árult el a Sony fejese arról, hogyan startolt az előző és a jelenlegi generációs konzol.

Hirdetés

Nehéz lehet elhinni, de tényleg nagyon szépen fogynak a közel fél éve piacon lévő PlayStation 5 konzolok. A Sony az előző generációban sokat tett azért, hogy ha eljön a váltás pillanata, a felhasználók kitartsanak mellette, számos kiváló játékkal biztosította be sikerét. 

A Wired cikkéből derült ki, hogy a PlayStation 4 indulásánál látható számokhoz képest 81%-kal többet játszottak a felhasználók, és 11%-kal több játékot vettek. Ezt persze a márkahűségen túl is számos tényező elősegítette.

A sikerhez hozzájárulhatott, hogy a pandémia miatt eleve mindenki többet játszik, valamint árnyalja a képet, hogy a PlayStation 5 kompatibilis a PS4-es játékokkal is, így eleve egy jóval méretesebb kínálatból lehetett válogatni a startkor, mint az előző generáció elején.

Hirdetés

Ezzel együtt azért szép ez az eredmény, örülünk a sikernek, és jó látni, hogy jó helyre került a 7,8 millió eladott konzol.

Lassan jönnek majd igazán ütős exkluzívok is: a Returnal után nem sokkal befut a sok szempontból forradalmi Ratchet & Clank: Rift Apart, még idén jöhet a Horizon Forbidden West, és összesen 25 játék készül a PlayStation Studios ernyője alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)